DICTU broodje gezond: laat je inspireren tijdens de DICTU lunchcarrousel

05 maart 2020

DICTU viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum en dat doen we ook samen met onze opdrachtgevers! Hoe? Met een broodje in de hand, luisterend en in gesprek over actuele onderwerpen in de wereld van de digitalisering. Tijdens de lunchcarrousel op dinsdag 24 maart kun je deelnemen aan twee sessies. Beide sessies worden twee keer gegeven, dus de volgorde maakt niet uit. Deelnemen aan één sessie is ook mogelijk.

  • De design Sprint. Van idee naar een getest prototype in slechts vijf dagen. Het web- en apploket van DICTU neemt je mee.
  • Haal de robot uit de mens! Zouden robots niet al het saaie administratieve werk voor ons gaan doen? Klopt, en dat doen ze al. Met Robotic Process Automation (RPA) automatiseer je businessprocessen. Een innovatie op het gebied van procesautomatisering. Wat is RPA? Hoe werkt het? Hoe zet je RPA in voor het automatiseren en optimaliseren van administratieve processen?

Wanneer en waar

Dinsdag 24 maart in de Veegenszaal en Zijlstrazaal op de Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag. Kun je niet? Noteer dan alvast 18 juni in je agenda, dan staan er weer hele andere onderwerpen op het programma. Duur per sessie is 40 minuten.

1. Eerste ronde is van 12.10 tot 12.50 uur
2. Tweede ronde is van 12.55-13.35 uur

Is de carrousel van jouw eerste voorkeur al vol? Bezoek dan de andere carrousel en probeer het bij de volgende ronde weer.

Aanmelden

Aanmelden kan via communicatie@dictu.nl.