Vragen aan DICTU?

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Wilt u weten wij wat voor uw overheidsorganisatie kunnen betekenen? We staan u graag te woord. Indien u onderstaand reactieformulier invult, nemen wij op korte termijn contact met op. U kunt ook een bericht sturen naar ons team Communicatie: communicatie@dictu.nl.

Telefonische bereikbaarheid
Het algemene telefoonnummer van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is 070-379 8911.

DICTU Servicedesk
De DICTU Servicedesk is het centrale aanspreekpunt voor de meeste vragen op het gebied van kantoorautomatisering en bedrijfsapplicaties voor klanten van DICTU.

Pers
De perswoordvoering is voorbehouden aan de Directie Communicatie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hier vindt u contactgegevens van de woordvoerders. DICTU wordt vertegenwoordigd door de woordvoerder Telecom en Consumentzaken.

 
1 Start 2 Complete
CAPTCHA
Deze vraag dient om spam te voorkomen.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het beantwoorden van uw verzoek. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig. Op de website www.overheid.nl vindt u de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.