Sneller, Slimmer, Samen
24 september 2019

Sneller, Slimmer, Samen 14 november 2019

DICTU organiseert een middag vol verdieping, verwondering en interactie. Wij hebben een mooi en gevarieerd programma opgesteld voor alle relaties van DICTU werkzaam binnen de overheid.

Technologische ontwikkelingen en de digitalisering gaan steeds sneller. Dit zorgt voor kansen en uitdagingen. Allemaal zelfstandig gaan we het niet redden. DICTU vindt het heel belangrijk om samen met onze opdrachtgevers het netwerk te verstevigen. We hebben elkaar nodig om onze gezamenlijke doelen sneller, slimmer en samen waar te maken en juist daarom vinden wij het belangrijk dat jij hierbij aanwezig bent.

Programma

  • Op deze middag start Gartner met een duiding van de actuele Techtrends binnen de IT.
  • Ron Roozendaal (CIO van VWS) laat zien wat deze trends nú al voor de overheid en samenleving betekenen en nog gaan betekenen. En we nemen je mee in de visie van DICTU hierop.
  • In parallelsessies is er ruimte voor verdieping en discussie. Met kennis, ervaringen, demo's en tips uit de (overheids)praktijk, bepalen we samen hoe we slimmer met de steeds snellere (technologische) ontwikkelingen Nederland van dienst kunnen zijn.
  • Volksfilosoof Bas Haring sluit de middag af met een verrassende en inspirerende reflectie. In 2016 won hij de Duidelijke Taalprijs, als Nederlands “meest duidelijke denker”.

Op www.dictu.nl/SnellerSlimmerSamen vind je het volledige programma en de mogelijkheid je direct aan te melden.

Waar

Maassilo Rotterdam
Makkelijk en snel bereikbaar vanaf Den Haag CS en Rotterdam CS

Wanneer Donderdag 14 november
Inloop met lunch vanaf 11.45 uur
Ron Roozendaal, CIO van VWS
Ron Roozendaal, CIO van VWS
Bas Haring, Volksfilosoof
Bas Haring, Volksfilosoof