Werken of stage lopen bij DICTU?

Met enige regelmaat zoeken we professionals die weten wat er speelt in de samenleving. Nieuwe collega’s die willen leren en samenwerken. Professionals die onze klanten centraal stellen. Wij hechten bovendien belang aan een klant- en resultaatgerichte aanpak. Wilt u meewerken aan onze ambitie om uit te groeien tot een onmisbare rijksbrede ICT-dienstverlener? Waar opdrachtgevers terecht kunnen voor hoogwaardige ICT-oplossingen? Dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Het kloppend hart van de DICTU-organisatie bestaat uiteraard uit ICT-werkzaamheden. Daarnaast zijn er tal van andere carrièremogelijkheden (administratief, HRM, inkoop, contractmanagement, financieel). Kijk voor vacatures en meer informatie over DICTU op werkenvoornederland.nl.

Als medewerker van DICTU bent u in dienst van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), als onderdeel van de Rijksoverheid. Meer informatie over de Rijksoverheid als werkgever vindt u eveneens op werkenvoornederland.nl.

Actuele vacatures

Bekijk onze vacatures op Werken voor Nederland

Hieronder tonen we 5 van totaal 24 beschikbare vacatures:

 • ICT-expert applicatiepackaging

  Den Haag

  Kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit, innovatie, efficiency en veiligheid staat centraal in de dienstverlening van DICTU. Als ICT-expert applicatiepackaging draag jij hieraan binnen jouw vakgebied bij. Jij grijpt technische uitdagingen met beide handen aan en komt met passende oplossingen.

 • Oracle Apex Ontwikkelaar

  Den Haag

  Ben jij de applicatieontwikkelaar van Inspecties? Met ervaring in Oracle Apex? En heb jij naast ontwikkelkwaliteiten ook een beheer mindset?

  Dan zijn we op zoek naar jou!!

  Binnen de Divisie Inspecties van DICTU is een groot en divers applicatielandschap. Samen met onze grootste opdrachtgever en samen met de divisie infrastructuur moeten er op vele vlakken in dat landschap veranderingen plaatsvinden. Als applicatiebeheerder/-ontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor een set van applicaties. Met jouw kennis en vaardigheden ben je tot het volgende in staat:

 • Blueriq-consultant

  Den Haag

  In een omgeving die continu verandert maak jij het verschil met jouw kennis op het gebied van Blueriq en digitale diensten. Dankzij jouw werkzaamheden als consultant bij de Dienst ICT Uitvoering (DICTU) lopen de bedrijfsprocessen van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op rolletjes.

  Gaat het om digitale diensten en producten voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, dan staan kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit, efficiency en veiligheid voorop. De Nederlandse burger moet er immers op kunnen vertrouwen. Als Blueriq-consultant krijg jij volop ruimte om je vakkennis in te zetten bij het oplossen van problemen voor onze opdrachtgevers. Daarbij fungeer je als aanspreekpunt voor de klant en je collega’s.

  Jouw taken

 • JAVA-applicatiebeheerder

  Den Haag

  Wil jij als ervaren Applicatiebeheerder bijdragen aan het optimaal en hoogbeveiligd beschikbaar stellen van de identiteitsgegevens en reisdocumenten in Nederland en overzeese gebiedsdelen? Dan zoekt DICTU jou!

  Als Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijke voor de onderhoud- en exploitatie activiteiten voor de verschillende register applicaties die gebruikt worden in de hoogbeveiligde stelsels van identiteitsgegevens en reisdocumenten.

 • ICT-expert applicatiebeheer

  Assen

  Als een van de grootste ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid, is DICTU gebaat bij een goede systeemintegratie. Met jouw ervaring op het vlak van SOA-architectuur speel jij daar een belangrijke rol in. Zo werk je als ICT-expert applicatiebeheer elke dag mee aan ontwikkeling en innovatie van onze ICT-systemen.

  Bij het Integratieloket komen verschillende opdrachten voor jou binnen. Vaak moeten deze ontworpen worden met een bredere scope dan de opdracht zelf. Jij maakt een functioneel ontwerp van de services die gebouwd moeten worden om applicaties aan elkaar te koppelen.