RijksAppStore live

medewerkers web en app services

 Het team Web & App Services van DICTU is gespecialiseerd in het bouwen van websites en apps. Die bouwen ze bijvoorbeeld voor RVO of de NVWA. Maar we krijgen ook wel eens een rijksbreed verzoek. Zo ook de RijksAppStore. 

Appstore speciaal voor rijksmedewerkers

In de loop van de jaren zijn er veel verschillende apps ontwikkeld speciaal voor rijksmedewerkers. Deze apps konden rijksmedewerkers downloaden via allerlei verschillende portalen. Om het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken heeft Binnenlandse Zaken het initiatief genomen om deze verschillende app-portalen te vervangen door één centraal portaal: de RijksAppStore. Het is een rijksbreed platform voor het publiceren van iOS en Android apps van en voor rijksmedewerkers.
 

Gebouwd door DICTU's Web en App Services

De RijksAppStore is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Binnenlandse Zaken, DICTU, SSC-ICT en de Belastingdienst. Het team Web & App Services van DICTU heeft de AppStore gebouwd en is ook verantwoordelijk voor de het dagelijks beheer. Bij het ontwikkelen van de nieuwe RijksAppStore is veel aandacht besteed aan gebruikersgemak en het creëren van een toekomstbestendig platform voor het aanbieden van apps.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op rijksappstore.nl.