Afbeelding
consult

Als starter

DICTU biedt starters veel mogelijkheden. Je hebt continu de kans jezelf te ontwikkelen. En kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn. Je geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werk-privé balans. Ben je benieuwd of werken bij DICTU bij jou past? Stuur dan een mail naar werving@dictu.nl en geef aan waar je interesses liggen. Bekijken we samen wat bij jou past!

 

Uitleg

Veel ontwikkelingsmogelijkheden 

Bij DICTU heb je oneindig veel mogelijkheden om te ontwikkelen en groeien. De DICTU Academy biedt je een keuze uit maar liefst 3000 opleidingen. Je leert met die opleidingen meer over de inhoud en versterkt je vaardigheden. Van ons onboardingprogramma tot aan kennissessies, workshops en masterclasses: je verbreedt continu jouw kennis. En blijft investeren in je carrière.  

Uitstekende arbeidsvoorwaarden en werk-privé balans 

Je geniet bij DICTU van uitstekende arbeidsvoorwaarden. En de werk-privé balans is goed. Een fulltime werkweek bestaat uit 36 uur. Op basis hiervan heb je 26 vakantiedagen per jaar. Met een individueel budget maak je keuzes die bij jou passen. Laat bijvoorbeeld een deel van je inkomen uitbetalen wanneer jij wenst. Of maak gebruik van een budget voor het verduurzamen van je woning. Ook kies je wanneer en waar je werkt. Thuis of op kantoor. Je krijgt een vergoeding voor het inrichten van je thuiswerkplek.  

DICTU dag
Formule I

Werk aan projecten die er écht toe doen

Je bent bij DICTU verzekerd van werk met impact op Nederland. Met slimme ICT-oplossingen maken wij de export en het aanvragen van subsidies mogelijk. En dragen bij aan de voedselkwaliteit en veiligheid van Nederland. En zorgen dat 112 bereikbaar blijft tijdens de Grand Prix in Zandvoort. We zetten bij alle projecten de nieuwste technologische ontwikkelingen in, zoals robotisering en kunstmatige intelligentie.  

Nog niet overtuigd? Bekijk hoe e-CertNL uien de grens overbrengt. Of lees hoe robotisering helpt bij het automatisering van processen in RPA haalt de robot uit de mens

Ontmoet leeftijdsgenoten bij Jong DICTU

Je bent van harte welkom bij Jong DICTU. Bij Jong DICTU deel je kennis met leeftijdsgenoten en onderneem je leuke activiteiten. Bijvoorbeeld varen, borrelen en game nights. Maar ook bijvoorbeeld een bezoek aan de Tweede Kamer. Sluit je naast Jong DICTU aan bij E&L. Dit jongerennetwerk van de Rijksoverheid organiseert regelmatig borrels en jaarlijks een skitrip. 

Jong DICTU
Diversiteit

Kracht van diversiteit  

DICTU streeft ernaar dat de medewerkers een afspiegeling van de bevolking zijn. Neem dus naast je kwaliteiten, talenten en motivatie jouw geaardheid, culturele achtergrond of arbeidsbeperking mee. Met de kracht van diversiteit behalen wij samen de beste resultaten voor Nederland.

Voorbeelden van vacatures 

Recruiter

Jaimie Buijtendijk