Afbeelding
Hoger onderwijs

Studenten

Zoek jij een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage? En wil je werken bij een organisatie die Nederland verder helpt met vernieuwende ICT-oplossingen? Dan is een stage bij DICTU vast iets voor jou. 

Formule I

Draag bij aan projecten die er écht toe doen

DICTU heeft andere doelen dan commerciële organisaties. Je draagt met je stage bij aan projecten die er echt toe doen voor Nederland. Met slimme ICT-oplossingen maken wij de export van bijvoorbeeld bloemen en dieren mogelijk, net als het aanvragen van subsidies. En we dragen bij aan de voedselkwaliteit en veiligheid. Maar ook aan het bereikbaar houden van 112 tijdens de Grand Prix in Zandvoort. We zetten de nieuwste technologieën in, zoals robotisering en kunstmatige intelligentie. DICTU biedt je een stage in een innovatieve omgeving.

Je ontwikkeling staat centraal

Je ontwikkeling staat centraal tijdens jouw stageperiode. Als stagiair werk je mee als een volwaardige medewerker en krijg je je eigen plekje binnen het team. Je krijgt een eigen stagebegeleider bij DICTU. Vanaf je eerste stagedag staan je stagebegeleider en andere collega’s voor je klaar. Zij maken je graag wegwijs in de organisatie. En helpen je op weg met jouw werkzaamheden en opdracht. 

Uitleg
geld

Stagevergoeding en hybride werken

Je krijgt een bruto stagevergoeding van €747,- per maand bij een werkweek van 36 uur. Naast deze prima vergoeding werken we bij DICTU hybride. Dit betekent dat je soms ook thuis kunt werken. 

Ook stage lopen bij DICTU?

Je kunt stage lopen bij verschillende afdelingen. Denk aan ICT, Inkoop, HRM en Communicatie.  Kijk hieronder welke ICT expertises en overige vakgebieden we hebben.

Voor meer informatie neem je contact met ons op via werving@dictu.nl. Wij kijken graag of we een match kunnen maken.