Afbeelding
Planning

Administratief & Secretarieel

Ben jij een duizendpoot? En krijg je energie van werken in een dynamische omgeving? Bij DICTU is voor jou genoeg uitdaging op administratief of secretarieel vlak.

DICTU-dag

Aan de slag als (persoonlijk) Management Ondersteuner 

Als PMO-er (Persoonlijk Management Ondersteuner) binnen DICTU werk je voor verschillende directies, divisies en teams.  Je bent voornamelijk bezig binnen de verschillende projecten die DICTU uitvoert voor klanten. Je werkt onder de aansturing van een project/programmamanager en ontzorgt deze zo veel mogelijk. Zodat deze zich volledig kan richten op het sturen van het project. Daarnaast kan je ook worden ingezet binnen de verschillende teams binnen DICTU. Je voert hiervoor verschillende administratieve taken uit, stelt rapportages op en organiseert en begeleidt grotere bijeenkomsten.

Divisiesecretaris

De divisiesecretaris binnen DICTU heeft een veelzijdig takenpakket. Als spil binnen de organisatie, neem je een drieledige rol in. Ten eerste heb je een coördinerende rol, met betrekking tot overleggen, besluiten en bedrijfsvoeringproducten. Hierdoor draag je bij aan de continuering van processen binnen DICTU. Daarnaast vervul je een adviserende rol waarbij je vanuit een organisatiebreed perspectief naar een vraag/project kijkt. Dit helpt de directeur en managers met het nemen van beslissingen op basis van alle beschikbare informatie binnen de organisatie. Tot slot, heb je een verbindende rol. Door het zorgen voor aansluiting en samenwerking tussen de verschillende horizontale en verticale lagen binnen DICTU.

EZK gang

Onze administratieve en secretariële vacatures

Recruiter

Jaimie Buijtendijk