Afbeelding
Winkelwagen

Inkoop & contractmanagement

De inkoop van de juiste software, hardware, opleidingen en benodigde certificaten. Dat is jouw werk bij Inkoop & contractmanagement van DICTU. Jij legt de technologische basis voor het werk van de uitvoeringsorganisaties en ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Jij zorgt er dus mede voor dat werkend Nederland aan de slag kan! 

Inkoop team

Zorgen voor de beste inkoopoplossingen 

Je zorgt dat DICTU zo slim mogelijk inkoopt voor klanten. Denk aan het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Van uitdagende Europese aanbestedingen tot aan het onderhouden van contracten. Met collega’s zoek je continu naar de beste inkoopoplossingen. Je draagt bij aan productinnovatie en het commerciële resultaat. En zet met leveranciers je schouders onder verduurzaming. Als inkoper bij DICTU creëer je toegevoegde waarde op verschillende terreinen. 

Opleidingsmogelijkheden voor startende en ervaren inkopers

Wil je de basisaspecten van inkopen leren? Jouw onderhandelingstechnieken verbeteren? Of een training volgen op het gebied van duurzaam inkopen? DICTU biedt veel opleidingsmogelijkheden. Voor zowel startende als ervaren inkopers. Bijvoorbeeld de opleidingen van NeVI. Daarmee geef je jouw inkoopcarrière een boost. En met onze eigen ontwikkelde inkoopessential weet je snel hoe inkopen bij DICTU werkt.

Ontwikkeling
Frans Rugers bij balie

Draag jouw ideeën aan 

De collega’s van Inkoop- en contractmanagement staan niet stil. Zij zijn continu bezig met het verbeteren en vernieuwen van de inkoopprocessen. Denk aan het vereenvoudigen van inkoopformulieren. En het bedenken van meer mogelijkheden voor duurzaam inkopen. Draag gerust jouw ideeën aan. Zodat we sneller en efficiënter kunnen werken. En onze klanten en collega’s nog beter kunnen helpen.

Onze inkoop vacatures 

Recruiter

Jaimie Buijtendijk