Afbeelding
Icoon externe vergadering

Organisatie & Personeel

Het team Organisatie & Personeel gaat over alles wat onze collega's raakt. Van werkplezier en gezondheid tot ondersteuning bij de ontwikkeling. Het gaat allemaal om de juiste match tussen mens en organisatie, zodat DICTU kan beschikken over goed en gemotiveerd personeel. 

DICTU werving en selectie

Personeelsadviseur

Onze personeelsadviseurs ondersteunen managers binnen DICTU op het gebied van personeelsvraagstukken. Dat kan gaan om werving, doorstroom naar een nieuwe functie, arbeidsvoorwaarden, personeelsontwikkeling en organisatieontwikkeling. De P&O-adviseurs hebben ieder hun eigen specialiteit en/of verzorgingsgebied in de vorm van een organisatieonderdeel.

Gezond werkklimaat

Thema’s als werkklimaat, veiligheid en werkdruk krijgen veel aandacht. Bij DICTU vinden we het belangrijk dat iedereen met plezier en gemotiveerd naar werk gaat. Team O&P houdt de vinger aan de pols, doet metingen en adviseert het management over verbetermogelijkheden. 

DICTU gezond werkklimaat
Training geven

DICTU Academy

Alles rondom leren en ontwikkelen komt samen bij de DICTU Academy. De Academy organiseert trainingen en leerpaden voor de medewerkers van DICTU. Met creatieve ideeën helpen zij collega's in hun professionele ontwikkeling. Ook het onboarden van nieuwe collega's krijgt veel aandacht. Vier keer per jaar vindt de onboardingsdag plaats. Nieuwe collega's worden met een expeditie, kraak de kluis en nog veel meer voorbereid op een goede start van hun carrière bij DICTU.