Afbeelding
consult

Alles over jouw arbeidsvoorwaarden

Wat kan en mag je verwachten als je gaat werken bij DICTU? Veelzijdig werk en heel diverse banen en de belofte dat jij meewerkt aan een beter Nederland. Je mag je welkom voelen binnen een unieke mix aan collega's. Natuurlijk kun je óók rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Same

Fulltime werkweek is 36 uur

Je geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een fulltime werkweek bestaat uit 36 uur. Op basis hiervan heb je 23 vakantiedagen per jaar. Je krijgt vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. En met een Individueel Keuze Budget maak je keuzes die bij jou passen.  

 

Prettige werk-privé balans door hybride werken

Sporten in je lunchpauze, kinderen van school halen, thuiswerken omdat er een monteur langskomt. Door het hybride werken bij DICTU kun je werk en privé goed combineren. Werk je hybride, dan kies je namelijk bewust waar en wanneer jij jouw werk doet. Bij DICTU werk je (als jouw functie het toelaat) ca 50% van je werkweek thuis.  

Om hybride te kunnen werken krijg je:

  • voorzieningen voor een gezonde, arbo-conforme thuiswerkplek zoals een bureaustoel en verstelbaar bureau;
  • een thuiswerkvergoeding per thuis gewerkte dag;
  • een reiskostenvergoeding als je naar kantoor reist;
  • een extra vergoeding voor meubilering en stoffering voor het inrichten van je thuiswerkplek.
thuis kantoor
Iemand voor een bord die wat uitlegt

Leren en ontwikkelen staan centraal 

Bij DICTU heb je oneindig veel mogelijkheden om te ontwikkelen en groeien. De DICTU Academy biedt je een keuze uit maar liefst 3000 opleidingen. Je leert met die opleidingen meer over de inhoud en versterkt je vaardigheden. Van ons onboardingprogramma tot aan kennissessies, workshops en masterclasses: je verbreedt continu jouw kennis. En blijft investeren in je carrière.  

Een goed salaris én Individueel Keuzebudget

Of je nu een vast of tijdelijk contract hebt, bij DICTU ontvang je elke maand een prima salaris. De hoogte is afhankelijk van de functie die je gaat doen en de ervaring die je meebrengt. 

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,37% van je salaris en een aantal IKB-uren. Daarmee kan je keuzes maken die passen bij jouw eigen wensen en persoonlijke situatie. Je kunt je IKB-budget bijvoorbeeld laten uitbetalen op tijdstippen die je zelf wilt, extra IKB-verlofuren kopen en nog veel meer. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn. Je IKB-uren kun je opnemen, verkopen of opsparen voor een langere periode van verlof.

eurobiljetten
zonnepanelen op het dak leggen

Woning verduurzamen, thuiswerkplek inrichten of aanschaf fiets

Een keer per vijf jaar kun je met een werkgeversbijdrage van € 750 je woning verduurzamen of je thuiswerkplek inrichten. Deze vergoeding kun je aanvullen uit je IKB met € 750 extra (totaal € 1.500). Denk aan het isoleren van je vloeren of dak, het aanschaffen van zonnepanelen of een warmteboiler. Dit mogen ook tweedehands materialen zijn.

Verder kun je een keer in de vijf jaar met een vergoeding van de Rijksoverheid, een fiets (en accessoires) kopen. De vergoeding die je krijgt, is € 500 euro. Dat bedrag kun je vanuit je IKB aanvullen met € 1.500 (totaal € 2.000). Je mag ook een tweedehands fiets kopen.

Ook werken bij DICTU?