Afbeelding
Server

Infrastructuur en engineering

Onze Infra-collega’s weten alles van IP, firewalls, DNS, datacenters, cloudtechnologie, ISP's, TSP’s, CSP's en nog veel meer. Zij zorgen ervoor dat alle applicaties en de kantooromgevingen soepel en veilig draaien in de datacenters en de cloud. De komende jaren gaan we steeds meer werken met public cloud-technologie. Want wij willen voorlopen binnen de Rijksoverheid. Dat maakt het werk bij DICTU interessant en boeiend voor infrastructuurspecialisten. 

Man voor standup bord

Agile werkwijze

Ieder Infra-team werkt op een Agile wijze.  Een team bestaat uit een aantal teamleden, een scrum master en een product owner. Gezamenlijk zijn ze verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van een infrastructuurdienst.

 

Veiligheid voorop

Omdat onze omgevingen continu van buiten worden aangevallen is security een van de allerbelangrijkste zaken in onze organisatie. Onze infrastructuur ondersteunt kritieke processen van onze klanten en de data moet altijd veilig staan. Daarop wordt DICTU jaarlijks geaudit volgens de ISO 27001 standaard.

Geel blok DIctu doet het veilig
Servers

Continu ontwikkelen

Onze infra-collega’s moeten kennis hebben van allerlei technieken. Van Network as a Service (NAAS), Infrastructure as a Service (IAAS) tot Platform as a Service (PAAS) en nog veel meer. Daarom staat kennisontwikkeling hoog op onze prioriteitenlijst. Ook omdat het vak door technologische ontwikkelingen blijft veranderen. Zo blijven we state-of-the-art technologie aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Voorbeelden van vacatures

Recruiter

Jaimie Buijtendijk